Madlamark skole

Fremdrift og nabokontakt

16 juni

Oppdatering om våre arbeider for mai og juni

avatar

Inge André Larsen

No Comments

Hei alle sammen!

Da er vi kommet ca. en måned inn i produksjonen vår, og vi er godt i gang.

Den siste måneden har arbeidet stort sett gått med til grunnarbeider og asbestsanering. I forrige uke kom vi i gang med rivearbeidene for det gamle administrasjonsbygget, og i går (15.06) begynte vi med pigging av tilfluktsrommet under bygget.
I forbindelse med piggingen er dette en aktivitet som genererer mer støy enn «normalen». Gulvene og veggene i tilfluktsrommet er av store dimensjoner og det krever store maskiner for å få dette revet.
For dette bygget skal vi etter planen være ferdig fredag 26.juni, og vi skal så langt det lar seg gjøre få dette unnagjort i en kort og intensiv periode.
Har forståelse for at mange er ute og nyter dagene i det fine været, så på forhånd vil jeg beklage de ulempene dette måtte medføre.
Vi holder dere oppdatert når vi skal i gang med neste bygg.

Forrige uke fikk vi gjennomført Skanska sitt trafikksikkerhetsprogram.
Det er et eget program vi har på våre skoleprosjekter, der elever og lærere blir invitert til en samling hvor vi forteller litt om Skanska, og om de ulike faremomentene på en byggeplass.
Med hensyn til den pågående corona situasjonen måtte vi gjennomføre dag 1 på videomøte. Dag 2 samlet vi puljevis alle elever og lærere inn på et avsperret område på byggeplassen. Bilder av dette nedenfor.
Her fikk vi vist frem verneutstyret vi bruker, og nok en gang poengtert viktigheten av å ikke gå inn på området vårt. Avslutningsvis stilte grunnentreprenøren vår, Vassbakk & Stol, med en gravemaskin som fikk vist litt av hvilke krefter det er i maskinene våre.
Programmet var en kjempesuksess for både elever og lærere, og vi håper med dette at vi har klart å videreformidle budskapene våre på en god måte.

Mvh.
Inge André Larsen

Leave a comment

(Required)

(Required, will not be published)